X

Skolväskor

Du kommer säkert själv ihåg hur spännande det var att få din första skolväska. Den är fortfarande det nya skolbarnets viktigaste utrustning och de små har idag sina idéer om hur den ska se ut.

Köpet bör inte vara ett impulsköp, eftersom det är många viktiga funktioner som ska vara rätt. De flesta skolväskorna till de yngsta eleverna fokuserar på att vara ergonomiskt riktiga för de små och svaga ryggarna.

En ergonomisk skolväska har två axelremmar som går att justera när barnet växer. Kom ihåg att skolväskan inte får hänga ...

Läs mer
... och slänga nere på korsryggen. Den ska sitta högt uppe på ryggen. Kontrollera då och då remmarnas längd. Ibland kan de ge efter lite, men det går lätt och snabbt att ställa in dem på rätt ställe igen. Skolväskans remmar ska vara breda och stoppa för att så mycket som möjligt skona ryggen. Vi har ett brett urval skolväskor i vår webbshop och i våra butiker. Gemensamt för dem är att de motsvarar våra krav på kvalitet, hållbarhet och design.

Köp skolväskan till den lilla i god tid. Då kan det njuta och glädja sig, ställa frågor och ha lite fjärilar i magen när det lugnt och stilla förbereder sig på att gå i skolan. Plats för drickaflaska, matlåda och gymnastikkläder är självklart, liksom de inbyggda reflexerna som gör att barnet syns i trafiken i vintermörkret.

Att köpa skolväska till större barn kan vara en utmaning. Matlådan kräver kanske inte längre så mycket plats, med det gör i stället datorn som måste få plats. Antalet lektioner och projekt ökar också, så det måste finnas plats till stora böcker och pärmar.

En lån hängande axelväska, en crossover eller en stor handväska eller sportväska med handtag eller stropp går att använda som skolväska. Vi har bemödat oss om att samla alla dessa möjligheter i vår webbshop så att du lätt hittar en bra skolväska som uppfyller alla krav och önskemål.

CarrieAlong har alla kända märken, bl.a. Jeva, Lego, Haglöfs, Fjällräven, Eastpak och Jan Sport. Klicka vidare och se det stora urvalet här.