X


Om oss

 
CarrieAlong.se är din online resväskbutik med det senaste och bästa inom resväskor. CarrieAlong.se bygger på en passion för resväskor som sträcker sig mer än 130 år tillbaka i tiden – vi är en del av en av Skandinaviens äldsta lädervarukedjor: Alfred Lund. Ända sedan 1879 har vi varit med på fester, semestrar och till vardags - överallt där du söker efter moderiktiga handväskor och resväskor av högsta kvalitet.

I CarrieAlongs onlinebutik hittar du ett stort sortiment av resväskor, väskor och ryggsäckar.  Vi har alla de snygga märkesvarorna, tillsammans med våra egna kvalitetsmärken - till rimliga priser. Vi lägger stor vikt vid att sätta samman det rätta varusortimentet - ett sortiment som självklart bygger på en passion för väskor och många års erfarenhet inom branschen.

Vi är nämligen inte bara en onlinebutik med väskor, utan vi har också riktiga butiker i Danmark. De finns i Svendborg, Kolding och Ålborg, där du är mycket välkommen att titta förbi och uppleva våra produkter. Här kan du känna kvaliteten på riktigt, lukta på lädret och granska det goda hantverket som vi sätter en ära i att leverera till våra kunder. Det är precis samma upplevelse som du får när du får en produkt från vår onlinebutik.

Du känner vad vi menar när vi säger "väskor med passion sedan 1879".

Vi ses i vår onlinebutik eller i en av våra butiker.

CarrieAlong.se – din väskbutik online.