X

Herrväskor

Vill du ha en superhäftig väska som kan få den mest rutinerade kvinnliga väskköpare att blekna av avund, klicka då vidare här – för CarrieAlong har samlat de bästa, snyggaste och häftigaste herrväskorna för dig som inte är likgiltig inför kvalitet och som för länge sedan har insett att en riktig karl har en herrväska.

Vi har stor erfarenhet eftersom vi har existerat i 130 år och är en del av Danmarks äldsta lädervarukedjor, Alfred Lunds Eftf.

Tänk igenom ditt dagliga behov och välj den herrväska som passar dig och din stil. Tar du med en dator eller iPad varje dag, är det praktiskt - men samtidig snyggt - med en mapp du kan ha under armen. Cyklar du till jobbet är det bästa att välja en väska som går att ha över axeln och med rätt storlek så att du även får plats med datorn.

Stora snygga väskor i kärnläder är också ett bra val för den moderna mannen, som vet vad han vill och som vill visa att är intresserad av mode och stil. Doften och känslan av en riktig kärnläderväska är nästan obeskrivlig och tillsammans med lädrets patina efter år av användning blir det mycket snyggare och mer maskulint.

Ta dig tid att välja nästa väska och är du osäker på vilken eller vilka du ska välja, är du alltid välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig att hitta den rätta väskan. CarrieAlong ger dig också goda råd för skötsel av din nya herrväska, så att den fortsätter vara snygg.