X

Damväskor

Då har du kommit till rätt plats. Här på CarrieAlong älskar vi damväskor. Firman har funnits sedan 1879 och är en del av Danmarks äldsta lädervarukedjor, Alfred Lunds Eftf.

Vi har stor och lång erfarenhet och nu kan du alltså köpa dina väskor på nätet och få dem levererade till dörren.

De flesta kvinnor har en favorithandväska och en väska till vardags och vi har ett stort urval, som hjälper dig att välja nästa. Oavsett som du söker en axelväska, små väskor med plats för kreditkort och dina nycklar eller behöver en stor handväska, som rymmer det mesta av ditt liv, så har vi den rätta för dig.

Hur ska min damväska se ut?

Om du ska på cocktailparty eller en mottagning är det elegant med en clutchväska, som du håller i handen eller diskret under armen, stor nog för ett par sedlar och lite mynt, ett läppstift och puder. Ska du direkt från jobbet till en middag på stan – kanske med kollegor eller affärskontakter – är det praktiskt men fortfarande elegant, med en aftonväska med rem, där du får plats med lite med, samtidigt som du har bägge händerna fria. 

Crossoverväskor är perfekta för dig som gärna vill ha

Läs mer
en vacker damväska, som också är praktisk. Väskorna har en lång justerbar rem och finns i många varianter och kvaliteter.

Här på sidan har vi delat in damväskorna i kategorier som gör det enkelt för dig att välja den väska eller de väskor du behöver. Men vi måste varna dig. När du ser vårt stora urval damväskor, är det svårt att inte bli frestad av läckra handväskor, snygga axelväskor, eleganta aftonväskor, trendiga crossovers eller praktiska shopperväskor.

Ta dig tid att välja nästa damväska och är du osäker på vilken eller vilka du ska välja, är du alltid välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig att hitta den rätta väskan.

Läs mer