Shop 'make-over' REA  -  Spara upp till 50 % 

X

Conwood väskor

På Carriealong.se är vi mycket stolta över att hälsa dig välkommen till vår kategori med Conwood-resväskor. Här hittar du ett fint och varierat urval av resväskor från tillverkaren Conwood och till priser som är mycket konkurrenskraftiga. Vårt sortiment består av resväskor i många olika varianter, färger och storlekar och därför är vi helt säkra på att du hittar en billig resväska eller trolley som du gillar.

...
Läs mer
...

Conwood är en av världens största tillverkade av resväskor och förutom Conwood tillverkar de även resväskor och trolleys för några välkända märken i världen. Alla deras produkter passerar genom många kvalitetskontroller så att du kan vara helt säker på att du får en resväska i högsta kvalitet, både med avseende på hållbarhet och funktionalitet.

Våra billiga resväskor från Conwood tillverkas i slitstarka material med varianter av både softcase och polykarbonat. Alla modeller har tysta hjul, vilket ger en större rörlighet. De har kryssband inuti och nätficka med dragkedja för bättre fördelning. Säkerheten är den bästa med inbyggt TSA-kombinationslås, så att du kan låsa din resväska under transport. 

Det går att välja mellan olika färger på modellerna, vilket kan vara en stor fördel på sommaren då miljoner människor är ute och reser, ofta med liknande resväskor. Gillar du turkos, rött eller grönt kan vi glädja dig med att vi har billiga trolleys i just dessa färger. Vi har också mönstrade resväskor samt resväskor med olika motiv för de minsta barnen.

Titta närmare på vårt sortiment om du letar efter en billig resväska med fyra hjul eller bara en billig resväska för handbagage. På Carriealong.se är vi säkra på att du hittar en modell som passar din smak.